Min filosofi

Min filosofi, både när det gäller kost och träning, är att se allt ur ett helhetsperspektiv. Hälsa är ett stort begrepp och för mig innefattar det mycket mer än bara träningen i sig. Vad vi äter, hur vi sover, och hur tillfredsställda vi är med vårt liv spelar stor roll då en människa står inför en livsstilsförändring som innebär nya kost- och träningsvanor.

Ett liv i balans är en grundförutsättning för att nå hållbara resultat, och det är just hållbara resultat som jag som PT vill ge till dig som kund.

Att hitta sin väg till hälsa kan vara både knepigt och utmanande och ibland kan vi behöva hjälp på vägen dit. Den träning som blir av sägs vara den bästa träningen, och en förutsättning för det är att vi tycker att träningen är rolig och ger oss något tillbaka. Jag tror att rolig träning och naturlig mat är en vinnande kombination som i längden ger oss en bra hälsa och ett lyckligare liv. För mig finns inga quick fixes varken när det gäller kost, träning eller hälsa i stort. Däremot tror jag på att lyssna på kroppen och ge den vad den behöver; bra träning efter din kropps förutsättningar och mat som ger energi och näring.
För mig är det även viktigt att alltid utgå från kroppens grundrörelser, att jobba med rätt teknik och efter människans mål och förutsättningar. Om vi sedan tar oss dit med träning med fria vikter, TRX-band, balansbollar eller enbart med kroppsvikt bestäms helt utifrån kroppens och människans behov

Och vet ni? Det är aldrig för sent att börja, bara för tidigt att ge upp!

IMG_8674 - version 2

Leave a Reply