PT-kunders egna ord

Jag är enormt tacksam som fått möjlighet att jobba med de kunder som valt mig som deras PT. Här nedan kan ni läsa några av mina kunder egna ord om hur dom upplevde träningen och varför dom valde att komma till mig.

IMG_8669

 

“Nu har det gått drygt 7 månader sen jag bestämde mig för att det var dags att prioritera hälsan. Tunga lyft och enformiga rörelser på jobbet började ta ut sin rätt och både knä, ländrygg och axlar ömmade från och till. De alldeles för goda fikapauserna hade satt sina spår både här och där och det var jag inte bekväm med. Jag bokade ett möte med Erika och sen drog vi igång!
Nu är jag många kilo lättare och helt fri från smärta, förutom träningsvärken då förstås. Jag har gång på gång förvånats över att Erika vet exakt hur mycket hon ska pressa mig, alltid sådär lagom tills uppstötningar kommer. Skämt åsido, så vet hon precis när man gjort sitt yttersta! Hon peppar och ingjuter självförtroende i mig så att jag hela tiden själv vill pusha mina gränser ytterligare. Erika brukar säga att jag har gjort allt jobbet själv, men sanningen är den att utan hennes kunskap, engagemang och förmåga att peppa, variera träningen, tala om hur bra jag är och faktiskt övertyga mig om det, så hade jag inte nått de resultat jag gjort. Jag började som en geleklump och nu kan jag både springa en hel mil och lyfta, för mig, tunga marklyft. Till våren är målet inställt på TOUGHEST. Jag ÄLSKAR känslan av att känna mig i form, stark och frisk!

Alla kan träna, och med en duktig PT får du ett program helt anpassat efter din egen förmåga och framförallt får du självförtroende att gå iväg och träna själv eftersom du vet att du gör övningarna rätt. Att bestämma sig för att investera i sin hälsa är ett av de viktigaste och roligaste beslut man kan ta och den enda investering som med 100 procentig säkerhet ger hög avkastning! Jag kan knappt vänta på att tiden ska gå så jag får uppnå nya mål i min träning, snart vågar jag kanske till och med bryta arm med dig Erika”

Kram Maria


 

”Jag har sedan flera år tillbaka gjort försök att börja träna men alltid tappat sugen efter ett par gånger. Största anledningen har varit att jag känt mig osäker på hur jag ska träna och vad jag ska träna.
Viljan har funnits där men osäkerheten har varit stor.
Efter mitt första träningstillfälle med Erika så kände jag mig så upprymd! Erika ger så mycket energi, hon är glad och nyfiken och jag kände att hon var intresserad och just där med mig och ingen annan. Hon var lyhörd för mina mål och mina förutsättningar.
Tyvärr hade jag under mina 10 timmar med Erika problem med min höft/ländrygg men Erika lyssnade på min kropp och anpassade övningarna efter det.
Träningsupplägget var inspirerande och motiverande och precis enligt mina förutsättningar. Om hon hade ”piskat skiten ur mig” med en gång så hade jag garanterat tappat lusen och motivationen. Under dessa 10 timmar har jag sakta men säkert blivit starkare men det allra viktigaste är att jag har stor träningslust och känner en trygghet i att kunna gå till gymmet själv och veta exakt vad jag ska göra och hur jag korrekt ska göra övningarna.
Jag kommer sakna mina PT timmar med Erika och vem vet, jag återkommer kanske senare för att ta träningen ytterligare en nivå högre! Jag kan varmt rekommendera Erika som med sin kunskap och sin stora positiva energi garanterat kommer göra skillnad”

Åse – 56kilo.se


 

 

”Jag har tränat spinning och Body Pump i ca 4-5 år. Kände mig trygg med detta med tanke på att jag har aldrig varit trygg i min egen kropp. Men när corpus såldes till nordicwellness så hände massor av saker på gymmet, mycket nytt folk och möblering av lite nya maskiner. Sen mitt i allt ihop så ser man en tjej i hästsvans med en otroligt vältränad kropp. Aldrig ensam, alltid en person är med henne och olika varje gång. Aha, tänkte jag en PT-Erika.
Så efter ett gym intro så bokade vi ett samtal om hur jag ville ha det. Med Erikas hjälp fixade vi ett upplägg som passade mig. Så med lite betänketid så bokade jag 6 tim med henne.
Med en stor portion osäkerhet så kände jag att NU är det dags att göra något annat om jag ville se en förändring på min kropp.
Första timmen trodde jag att detta fixar inte jag, men med Erikas pepp så kände jag att jag orkar mer eller mindre lika mycket till. Mer än vad jag trodde.
Och nu har jag kört samman lagt 12 timmar med dig Erika.

Med din Erikas trygga hjälp så har Du gjort mitt liv mycket lättare både med energi, ork och vetskapen av att känna mig trygg i min kropp.
Du var otroligt noga med att anpassa PT-timmarna efter hur min kropp fungerade. När man började se skillnad så blev man ännu mer taggad av att vilja ha mer. Muskler, hållningen och framför allt självförtroendet.
Du är en otroligt fantastisk människa som är mjuk och ser till personens bästa. Men samtidig har du en tuff sida som bara talar om att, här gör vi som Erika säger.

Men ett stort Tack Erika för att du har hjälp mig så otrolig mycket, inte bara med PT utan även med min kost.
Man ser att du har ett brinnande intresse, både med träning och kost och framför allt, du älskar att hjälpa människor. Ett varmt och stor hjärta har du vännen <3

En ”liten” historia som blev lite längre än vad jag trodde”

Kram Sofie Nilsson


 

 

“I januari detta året bestämde jag mig för att träning och bra kost skulle bli min livsstil. Jag hade sedan lång tid tränat på flitigt och tyckte att träningen var riktigt kul. Men för att kunna uppnå mina mål som jag dragits med ganska länge utan någon större framgång, behövde jag ändra om lite.

Så i mars bestämde jag mig äntligen för att köpa PT timmar av Erika. Jag hade länge velat skaffa mig en PT, men det är inget man bara gör sådär. Eftersom det handlar om en hel del pengar är det många hakar upp sig på det. Men med Erikas hjälp har jag uppnått underbara resultat. Jag har minskat i vikt och min totala fettprocent har minskat en hel del sedan jag drog igång i mars. Men det bästa av allt är inte att jag gått ner i vikt eller att fettprocenten har minskat, utan det är helt klart känslan i kroppen!

Min självkänsla har nog aldrig varit så hög som den är idag, den är på topp!

Jag går till gymmet och känner mig säker och jag vet vad jag ska göra. Detta är tack vare Erika! Att jag fått de grunderna för att kunna utföra min träning rätt, det känns otroligt skönt.

Jag har under hela tiden haft mina mål nedskrivna där det klart och tydligt har stått vad jag velat uppnå. Många av dessa har jag uppnått men några har jag kvar och jag ska verkligen jobba för att kunna pricka av dem. Jag ser även fram emot att sätta upp nya mål, man blir aldrig färdig och det känns riktigt kul. Det finns alltid saker man kan sikta mot!

Inför varje veckas träningstimme har jag varit som ett litet barn på julafton, ibland har man känt sig lite löjlig. Men det är så kul att träna för Erika och bara kunna gå dit och köra på utan att behöva planera. Hon är en helt underbar människa, all den energi och glädje hon ger en under bara en timme! Du är bäst!

Jag kan helt klart säga, utan att överdriva att detta har varit en av dem bästa sakerna jag någonsin gjort. En stor investering i mig själv som jag kommer ha glädje av hela livet. Så har ni möjlighet så köp PT timmar och investera i er själva. För man får så otroligt mycket för det!

/ Emma

Leave a Reply